Sudija penalom 'pogurao' Želju?

Kutak za sporni trenutak

Sudija penalom 'pogurao' Želju?

Ekipa Željezničara večeras je izgubila na Grbavici od GOŠK-a sa 2:1 u susretu 12. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Plavi su gubili većim dijelom susreta, ali su uspjeli da izjednače sedam minuta prije kraja kada je sa penala pogodio Sulejman Krpić.

Čini se kako se prekršaj, koji je prethodnio penalu, desio van 16 metara, pa su se gosti opravdano bunili, no glavni sudija Sabrija Topalović nije mislio tako, a kako će ovu odluku okarakterisati Komitet za suđenje, saznat ćemo početkom naredne sedmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

casimiro
Poguram ti mamu!Zrinjski su 2 godine gurali niko nije ni spomenuo!
18 63
Plavi orkestar
Zato je i Gošku svirao nepostojeci penal i niko ga i ne spominje.
11 55

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi