Imao je šta da kaže

Neretljak: Onaj gore vidi sve

E. Škorić

Trener Metalleghea Mato Neretljak dao je zanimljivu izjavu nakon što je njegov tim osvojio bod u Zenici na teškom gostovanju.

Metalleghe je u osmom kolu Lige za opstanak odigaro 1:1 s Čelikom u Zenici, samo nekoliko dana nakon afere u kojoj su se Jajčani optuživali da su tražili od Olimpika da im pusti utakmicu.

"Od srca Čeliku želim sve najbolje. Moji momci su pobjednici bh. nogometa, jer ovo sve što se radi, ova hajka, onaj gore sve vidi i on nas nagrađuje. Mislim da smo zaslužili bod. Nije lako, ali ovdje nije skoro niko uzeo bod Čeliku", rekao je Neretljak, najavivši meč sa Širokim Brijegom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nama je svaka utakmica ista. Mi smo svugdje gosti. Borit ćemo se, pokušat ćemo pobijediti", dodao je Neretljak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi