Fejzić: Čelik je favorit, ali to treba i dokazati

Golman Metalleghe pred današnji meč

Fejzić: Čelik je favorit, ali to treba i dokazati

S. Mlaćo

Nakon tri vezane „domaće“ utakmice u kojima su ostvarena tri remija, nogometaši Metalleghe BSI danas će u goste zeničkom Čeliku.

U okviru osmog kola Lige za opstanak Kraljevi će imati teško iskušenje na Bilinom polju protiv ovog proljeća nezadrživog Čelika.

"Čelik je u fantastičnoj seriji od jedanaest utakmica bez poraza. Svakako da tu činjenicu treba poštovati i domaćin je u ovom duelu favorit. Naravno, to treba dokazati i na terenu jer mi ćemo dati zadnji atom snage da ostvarimo pozitivan rezultat. Nadamo se punim tribinama i pravoj nogometnoj atmosferi kakva uvijek vlada na Bilinom polju. Proteklih dana radili smo dobro i u dobroj atmosferi,“ istakao je Nevres Fejzić, junak utakmice protiv Olimpicka.

U protekla tri međusobna sučeljavanja Metalleghe BSI je bio uspješniji, slavio je u Zenici 1:3 a dueli u Travniku i Banja Luci završeni su bez pobjednika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U timu iz Jajca nema suspendiranih nogometaša, a rekovalescenti Smajić i Aletić trebali bi biti spremni za ovaj duel.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi