Neriješno sa Splitom, odgođeno sa Slavijom

Široki Brijeg pred početak sezone

Neriješno sa Splitom, odgođeno sa Slavijom

Nakon utakmice sa Solinom na Kupresu u kojoj su poraženi sa 3:1, ekipa Širokog Brijega je jučer na kampu Musa/Karačić odigrala i drugu prijateljsku utakmicu  protiv niželigaša Splita. Utakmica je završila neodlučenim rezultatom 2:2.

Barbarić je igrao prvo poluvrijeme poslao  jedan sastav,a drugom  drugi sastav. U prvom poluvremenu nastupili su Bandović, Hrkać, Topić, Renato, Diogo, Šilić, Martinez, Ivanković, Wagner, Mišić i Varea, dok su u drugom igrali Marić, Hrkać, Zurak, Brekalo, Križanović,Glavina, Martinović,Ljubić. M. Pinjuh (A. Pinjuh), Peraica i Capela.

Split dolazi u vodstvo u 43 minuti, da bi na 2:0 povisio na početku drugog poluvremena u 55 minuti. Široki je više napadao dok se Split bazirao na kontre i polukontre te obranu. Oba gola Split je postigao nakon grešaka obrane, prvi nakon greške Hrkaća, a drugi nakon greške Zuraka.
Nakon drugog primljenog gola Široki počinje igrati bolje, nižu se prilike,a iskazuje se mladi Glavina koji u tri navrata ugrožava vrata gostiju, da bi nakon kornera ubacio a Brekalo glavom smanjio rezultat na 1:2. Glavina je strijelac i drugog pogotka iz jedanaesterca za izjednačenje,nakon što je u kaznenom prostoru srušen M. Pinjuh.

Odgođena utakmica prvog kola protiv Slavije

Utakmica prvog kola Premier lige između Širokog Brijega i Slavije neće se odigrati. Naime, ekipa Slavije danas igra prvu utakmicu Europa lige protiv Košica pa su tražili odgodu,a Široki Brijeg im je izašao u susret. Termin odigravanja ove utakmice bit će naknadno određen.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.