Nermin Bašić: Uvijek nekako stanemo

Trener FK Tuzla City

Nermin Bašić: Uvijek nekako stanemo

M. Šljivak

Tuzla City nastavila je sa lošim rezultatima i danas je u Bijeljini poražena od Radnika sa 2:1.

Ispromašivao se tim Nermina Bašića u prvom poluvremenu. Radnik je promašaje naplatio i došao je do jako bitne pobjede u borbi za opstanak.

Trener Bašić naravno ne može biti nimalo zadovoljan nakon još jednog poraza svog tima.

"Teško je opisati stanje. Uvijek je jedno poluvrijeme dobro, jedno loše. Nekako stanemo, imamo neku psihološku barijeru, nikako kontinuitet da imamo u 90 minuti. Imamo tu utakmicu protiv Borca nakon čega ćemo sjesti i napraviti analizu"; rekao je Bašić za Moja TV nakon utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Cityju je ovo treći uzastopni poraz u prvenstvu.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Paradajz
Prevara od trenera
9 0
Miky007
Aj ba Bašiću idi u Travnik i vodi pionire, nemoj sr@ti sviju ti eto!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi