Bašić nakon novog poraza: Neriješen rezultat bi bio realan

Strateg tuzlanskog tima

Bašić nakon novog poraza: Neriješen rezultat bi bio realan

S. Grebović

Velež je u prvoj utakmici 17. kola Premijer lige kao gost slavio protiv Tuzle Cityja rezultatom 3:1.

Domaće je u vodstvo doveo Maksimović, nakon čega je uslijedio veliki preokret gostiju iz Mostara.

Redom su pogađali Radovac, Mulić i Cvijanović i tako odnijeli velika tri boda kući. Svoje viđenje meča iznio je strateg domaćeg tima, Nermin Bašić.

"Mislim da bi neriješen rezultat bio najrealniji. Utakmica kao što smo i očekivali, borbena sa puno duela, puno dugih lopti po teškom terenu. Imali smo svoje šanse koje nismo realizirali i to nas je potopilo. Uz to povrijedio nam se i stoper nakon čega smo morali promijeniti formaciju i baciti sve karte u napad, što je Velež iskoristio i kaznio. Ne zamjeram ništa svojim igračima, a Veležu želim dosta sreće u nastavku prvenstva."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tuzlaci će u narednom kolu na gostovanje u Bijeljinu kod Radnika.

"Utakmica kao i svaka druga za nas. Probat ćemo se prvo malo 'restertovati' sutra, nakon čega ćemo se probati što bolje spremiti. Na nama je da uradimo sve kako bi došli po pobjede."

Top Komentari

Mustafa
Bilo bi nerješeno samo da je Azmir trehno kesom a realno vi ste duplo slabiji od Veleža a ti pet puta lošiji od Dudića trebaš ići kod njega na obuku da učiš, ako imaš sa čime ?
0 0
sipopugaloma
Heheheh ubleho
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti