Nermin Haskić potpisao za slovačku Žilinu

Pridružio se Letiću

Nermin Haskić potpisao za slovačku Žilinu

Bosanskohercegovački internacionalac Nermin Haskić karijeru će nastaviti u redovima Žiline. 

Nekadašnji fudbaler Sarajeva je nakon dvije sezone odlučio napustiti Košice i potom prihvatiti ponudu Žiline, a sa trofejnim slovačkim klubom je potpisao trogodišnji ugovor.

"Prelazak u Žilinu predstavlja iskorak u mojoj karijeri i bilo je šanse da već na zimu ovaj transfer bude realizovan. Ipak, na kraju sam sačekao i sve se završilo na najbolji mogući način", izjavio je Haskić za SportSport.ba, dodavši:

"Bilo je još ponuda, ponajviše iz Turske, Mađarske i Poljske. Smatram da nisam pogriješio što sam izabrao Žilinu", riječi su Haskića. 

Potražite više informacija na temu 1. Liga:

Haskić je poziciju napadača zamijenio sa lijevim krilom i prošle sezone je u slovačkom prvenstvu postigao deset golova. Pored Sarajeva i Košica, nastupao je još za Voždovac i Budućnost iz Banovića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti