Jamak napustio FK Željezničar

Iskusni vezista slobodan

Jamak napustio FK Željezničar

S. Mlaćo

FK Željezničar je danas potvrdio rastanak sa iskusnim Nerminom Jamakom.

Ugovor je raskinut sporazumno i iskusni vezista više neće biti stanovnik Grbavice.

"FK Željezničar i Nermin Jamak potpisali su sporazumni raskid ugovora. Jamak je u tekućoj sezoni ubilježio dva nastupa, a ukupno je u dresu Plavih odigrao 177 utakmica. Zahvaljujemo se Jamaku na profesionalnom odnosu, doprinosu na terenu i želimo mu sreću u nastavku karijere. Dolina ćupova je uvijek tvoj dom!", istakli su iz FK Željezničar.

Jamak se na Grbavicu vratio iz NK Čelik, a nosio je i dres Zrinjskog, litvanske Suduve, NK Osijek...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ove sezone u Premijer ligi je upisao samo dva nastupa. Četiri puta je osvajao naslov prvaka Premijer lige naše zemlje i to po dva puta sa Željezničarom i Zrinjskim.

Sa Plavima s Grbavice je osvojio i trofej Kupa u sezoni 2011/12.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sarbit2019
Cudi me za njega da je otisao ipak željeznicar pravi ekipu od +32 godine i više, vjerovatno je mlađi,ko ce znati nesto se iza brda valja.
5 1
PRESEDAN
Da si imao pameti napravio bi vrhunsku karijeru,bolju i od Štilića,jer imaš više m.u.d.a
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi