Nermin Jamak potpisao za Čelik

Iskusni veznjak se već sutra priključuje ostatku ekipe

Nermin Jamak potpisao za Čelik · Zvanično

Dino Kurbegović

Nogometni klub Čelik danas je jači za još jedno provjereno igračko ime. Bivši igrač Željezničara, Osijeka, litvanske Suduve i mostarskog Zrinjskog, 31-godišnji veznjak Nermin Jamak novo je pojačanje Zeničana.

Jamak je danas u prostorijama kluba s Bilinog polja potpisao dvogodišnji ugovor, a već sutra će se priključiti ekipi na treninzima i pripremama za narednu sezonu.

Jamak je nastupao za Čelik ranije i to prije devet sezona, kada je u dvije sezone nosio crno-crveni dres.

Igrački kvaliteti ovog igrača rođenog u Sarajevu nikada nisu bili upitni, a Zeničani će sigurno imati jak vezni red sa Jamakom, Salčinovićem, Šišićem, Dedićem, te ostalim igračima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, SportSport.ba je jučer i pisao o pregovorima između Jamaka i Čelika i najavio ovo pojačanje Zeničana.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dzemovolidzem
Ovo je pijanac.Sta ce vam on pobogu brate???
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi