Nermin Šabić novi trener Mladosti

Naslijedio Edisa Mulalića

Nermin Šabić novi trener Mladosti · Zvanično

Dojučerašnji trener Zvijezde iz Gradačca Nermin Šabić od danas je novi trener Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Zeničanin je na klupi ekipe iz okolice Kaknja naslijedio Edisa Mulalića koji je nedavno podnio ostavku nakon što je nešto manje od godinu dana vodio klub.

Šabić se na ovaj način vraća u ekipu Mladosti gdje je u sezonama 2015/16 i 16/17 bio pomoćni trener nakon čega je preuzeo Zvijezdu iz Gradačca. Podsjetimo, sa Zvijezdom je osvojio jesenju titulu u Prvoj ligi Federacije, ali se prije nekoliko dana razišao sa klubom.

Što se tiče ekipe Mladosti, ona će do kraja sezone igrati Ligu za opstanak i trenutno se nalazi na 7. poziciji sa 36 osvojenih bodova. U narednom kolu Mladost igra u gostima protiv Čelika.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije