Edis Mulalić podnio ostavku!
Mulalić je potvrdio ovu informaciju za SportSport.ba i poručio da je vrijeme za nove izazove.

Bh. stručnjak više nije trener Mladosti iz Doboja kod Kaknja

Edis Mulalić podnio ostavku! · Ekskluzivno

Temperamentni bh. stručnjak Edis Mulalić je danas napustio kormilo Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Nakon gotovo jedne sezone na klupi bh. premijerligaša ovaj nekadašnji strateg Željezničara je odlučio završiti svoju epizodu u Doboju kod Kaknja, saznao je SportSport.ba.

Tu informaciju je potvrdio i sam Mulalić, koji se prije svega želio zahvaliti klubu i fudbalerima Mladosti.

"Ja mislim da sam dobro odradio svoj posao i izvukao maksimum iz ekipe. Čestito i pošetno sam odradio sve do kraja, a sada se okrećem drugim stvarima... Hvala ljudima u klubu", istakao je Mulalić, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mislim da je moja misija ovdje ispunjena. Časno sam obavljao svoj posao od prvog do zadnjeg dana i odlazim čistog obraza, sve u klubu mogu pogledati u oči i to reći, a to isto i oni mogu potvrditi... Igrali smo dobro izvukli smo maksimum, ali sada je za mene vrijeme za neke nove stvari. Želim puno sreće ljudima u klubu i igračima do kraja prvenstva".

Top Komentari

Benjamingst
Nije Muki zelio da prodaje utakmice i podnjeo ostavku. Cist obraz. Znam ga iz Njemacke iz Hamma..., uvjek je bio disciplovan i kao igrac dobar..., kao covjek je bio iskren i volio je da se bori i dokazuje. Bravo Muki....
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi