Nervoza u Groningenu, Memišević morao ranije u svlačionicu

Dvojica isključeni

Nervoza u Groningenu, Memišević morao ranije u svlačionicu

Edmir Škorić

Bh. reprezentativac Samir Memišević nije se proslavio u meču protiv Heerenveena.

Memiševićev Groningen je na domaćem terenu razbijen od Hereenveena sa 3:0, ali je kraj meča dočekao s devetoricom u polju.

Strijelci za goste bili su Zeneli u sedmoj, Larsson u 73. i Ghoochannejhad u 82. minuti.

Već u prvom dijelu Davidson je dobio direktan crveni karton kod domaćih, dok su žute kartone dobili trojica igrača Groningena.

Nervozni domaćin i u nastavku je skupljao kartone, a naš Memišević je u 76. dobio drugi žuti, pa je ranije morao pod tuš.

Groningen je u donjem dijelu tabele sa samo šest bodova iz devet kola, dok se Hereenven pozicionirao na treće mjesto iza Feyenoorda i Ajaxa sa 18 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti