Nervozni Bešić psovao Oshaniwaji

Frustracija učinila svoje

Nervozni Bešić psovao Oshaniwaji

Nikome nije bilo lako pred sami kraj utakmice između naše reprezentacije i Nigerije, kako navijačima tako i igračima na terenu. Jedan od onih koji su bili nervozni je i Muhamed Bešić, novi general naše reprezentacije. 

Prilikom jedne situacije u 80. minuti, Bešić je sapleo Oshaniwu koji je potom pao i počeo se previjati kao da je ozbiljno povrijeđen. To se, naravno, nije svidjelo Bešiću koji se Oshaniwi "sjetio" familije smatrajući da je ležanje na travi bilo potpuno nepotrebno. Budući da je ostalo samo desetak minuta do kraja, Nigerijcima su odlično došle ovakve i slične situacije kada su bezobrazno "krali" vrijeme. Pustio je to Novozelanđanin, oni su znali iskoristiti.

Kako je to izgledalo pogledajte ovdje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.