Neslavan početak Zvijezde 09 u Prvoj ligi RS

Težak poraz na startu

Neslavan početak Zvijezde 09 u Prvoj ligi RS

E. Škorić

U subotu su odigrane sve utakmice prvog kola nove sezone u Prvoj ligi Republike Srpske.

U fokusu je bio duel u Ugljeviku između bivšeg premijerligaša Zvijezde 09 i Kozare iz Gradiške. Gosti su neočekivano slavili s 4:0 protiv Zvijezde koja će, sudeći po tom meču, jako teško odmah da se vrati u Premijer ligu.

Draško Lolić, Srđan Eskić te dva puta Milan Šikanjić pogađali su za goste koji su na najbolji način otvorili prvenstvo.

U Trebinju je Leotar ugostio Borac iz Šamca i taj duel završen je bez pobjednika (1:1), dok je Tekstilac u Derventi s 2:1 bio bolji od Jedinstva iz Brčkog, Drina s 3:1 od Ljubića, a Modriča sa 3:0 od Podrinja iz Janje.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Čak tri duela završena su nepopularnim rezultatom 0:0, a to su dueli Sloboda NG - Slavija, Željezničar Sport-Team - Rudar Prijedor i Sutjeska Foča - Sloga iz Doboja.

Top Komentari

Quartararo20
Ovo sve ide ka gasenju kluba ili vadi ulozene pare od prosle sezone
4 0
DamirT
Ko mu je sad kriv?Hoce da ostane u Premijer ligi,a deklasiraju ga drugoligasi.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi