Neslavna statistika: Gerrard među najprgavijim igračima

Neslavna statistika: Gerrard među najprgavijim igračima

Nicky Butt - 6 crvenih kartona

A. Haznadarević

Posljednji nastup u najvećim engleskim derbijima igranim između vječitih rivala Liverpoola i Manchester Uniteda, za jednu od najvećih fudbalskih legendi Stevena Gerrarda, ostat će zapamćen kao najgori ikada. Liverpoolov velikan je odigrao svega 38 sekundi susreta, te zbog direktnog crvenog kartona bio primoran da napusti teren.

Slavni defanzivni veznjak koji je dres Manchester Uniteda nosio od 1992. pa sve do 2004. godine, a zatim i premierligaške dresove Newcastlea i Birminghama, tokom svoje duge karijere je baš kao i Gerrard zaradio 6 isključenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti