Neslužbeno: Srđan Stanić novi igrač Zrinjskog?

Pojačava redove aktuelnog prvaka BiH

Neslužbeno: Srđan Stanić novi igrač Zrinjskog? · Saznajemo

M. Šljivak

Doskorašnji fudbaler Željezničara Srđan Stanić (28) uskoro će imati novi klub. Karijeru će sjajni fudbaler vjerovatno nastaviti u redovima aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine, ekipe Zrinjskog.

Prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, 28-godišnji fudbaler je dogovorio sve uslove sa mostarskim timom i u narednom periodu bi trebao potpisati ugovor sa Plemićima.

Službene potvrde iz kluba još uvijek nema, ali izvori bliski aktuelnom prvaku BiH su za SportSport.ba potvrdili da je sve gotovo i da bi se trebalo desiti čudo da Stanić ne postane član Zrinjskog.

Stanić je godinama unazad jedan od najboljih fudbalera Premijer lige BiH. Može bez problema pokrivati nekoliko pozicija u timu, a u prethodnih deset godina nastupao je za Željezničar i Olimpik.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za Plave sa Grbavice je odigrao 250 utakmica i osvojio je čak tri naslova prvaka. Ove sezone nastupio je u 13 utakmica.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Laki
Zahvalimo se retardiranoj upravi na celu sa lopovom Megamisketom aka laznim hadzijom sto su otjerali ovakvog igraca iz kluba, kao Zrinjski moze dati uslove Stanicu koje je trazio u Želji a kao Željo nije iste u stanju ispuniti ! STOKO LOPOVSKA !!!
11 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi