Nesretni Hodžić zadao glavobolje Petroviću

Petrović ostao samo na Koziću

Nesretni Hodžić zadao glavobolje Petroviću

Mladi golman Radnika Samed Hodžić zadobio je povredu u današnjoj prijateljskoj utakmici.

Bijeljinci su drugu provjeru na Zlatiboru imali protiv Spartaka iz Subotice, a osim što su na naivan način izgubili, problem za Slavka Petrovića stvorila je i povreda 20-godišnjeg golmana Hodžića.

Hodžić je priliku za igru dobio u drugom poluvremenu, a prilikom jedne intervencije došlo je do pucanja druge metakarpalne kosti i prema prvim procjenama morat će pauzirati skoro dva mjeseca.

Petrović je tako ostao samo na Daliboru Koziću, a ostaje da se vidi da li će potražiti novog golmana ili će povući nekoga iz juniorske selekcije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Radnik je u današnjoj utakmici protiv Spartaka poražen s minimalnih 1:0.

Top Komentari

Ale23
Naj veci talenat je ovaj Hodzic! Steta
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti