Srećković slobodan, da li se vraća u Premijer ligu?

Sa uspjehom nosio dres Radnika iz Bijeljine

Srećković slobodan, da li se vraća u Premijer ligu?

S. Mlaćo

Nekadašnji član Radnika Nenad Srećković u potrazi je za novim klubom.

Srećković je posljednju sezonu proveo u grčkom Aspropyrgosu u koji je stigao upravo iz Radnika.

U 22 nastupa postigao je tri pogotka uz četiri asistencije, te potvrdio svoje kvalitete.

I dalje ima ponuda iz Grčke, no neće biti iznenađenje ako ga ponovo vidimo u Premijer ligi. Prednost mu je svakako i to što je trenutno u procesu dobijanja bh. državljanstva i za mjesec dana neće više biti 'stranac', što često predstavlja problem bh. klubovima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Srećkovićeve kvalitete, te bogato iskustvo koje posjeduje dobro su poznate ljubiteljima bh. nogometa, a u prilog mu sada idu 'čisti' papiri.

U bogatom CV-iju pored Srećkovića su i imena njegovih bivših klubova kao što su Crvena Zvezda, Rad, Napredak, holandski De Graafschap, norveški Fredrikstadt, slovenski Koper te NK Krško...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi