Ističe da ga je tada bila sramota što je iz Srbije

Mihojević i Bureković dobili trenera koji se odrekao srpskog prezimena

16

Komentari (16)

Mowzilla
Vrijedi spomenuti i mladjeg brata Nikona El Maestra, momka koji je na pocetku imao kao omladinac blistavu karijeru poput Hodzica i Seada Hajrovica, da bi sve zasrao umisljanjem da je gengster reper u Austriji, steta...
VenamaHrabrih
Ne postoji kolektivna krivica. Nusi ti kriv zbog genicida. Ali, odluka je tvoja i nadam se si zadovoljan izborom.
Lewa_9
Postoji. Srbi su pocinili genocid.
Denzel23
Popusis Srbima
Malmi_Suomi
@Denzel23 se sam pronađe hahaha
bavarac28
Tacno, ali Srbi koji u svojom glavama nisu imali tu ideju i nisu podrzavali sistem,naravno da nisu krivi.To govorim kao musliman.Budimo realni malo.
VenamaHrabrih
@Lewa_9 . To niko ne spori. Ali isto tako postoji Jovan Divjak, Žene u crnom, Čedo Domuz itd. Jesu li i oni počinili genocid? Čovjek je izabrao da bude ono što želi i treba ga podržati u njegom izboru, kao i svakoga, ali kolektivna krivica ne postoji, jer onda samog sebe uvlačiš u isti koš. Stidiš li se ti radi Kazana, Grabovice i sl.? Svako normalan se stidi, ali to ne znači da su svi Bošnjaci isti, a niti da su zločinci.
Lewa_9
Cuj Kazane i Grabovice, odyebaus sa takvom relativizacijom! @VenamaHrabrih
VenamaHrabrih
Dakle, ti mjeriš količinu zločina? Niko ništa ne relativizira, niti poredi. Svako normalan se stidi svakog počinjenog ubistva, a ne nešto više. I nek ti mater odyebe kad ne znaš razgovarati.
Lewa_9
Nosi tu relativizaciju u Listicu smece jedno jugocetnicko @VenamaHrabrih
VenamaHrabrih
Odnijet ću ti je materi u dijasporu, gownaru dezerterski. Nauči čitati sa razumijevanhem, hebem ti sve nepismeno i zaostalo.
Lewa_9
Tako i treba, zasto bi iko svjesno dao do znanja da je pripadnik genocidnog naroda
Joco89
A ti si pripadnik kog naroda? Ne znaš ni porijeklo. Ljudi koji tragaju za svojim identitetom su najgora moguća stvorenja.
Malmi_Suomi
@Joco89 TURČINE napusi se kurcine
Geneve
Cuva li baka jos sliku turske kurcine, umjesto ikone.
HUNTER
@Geneve ma baka joj još i ukus osjeti. A i ovaj povukao na baku, mogao bi i on kitom po faci dobiti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.