Nestorović pred Englesku: Imamo čemu da se nadamo
Foto: nfsbih.ba

Sutra protiv Engleske na Koševu

Nestorović pred Englesku: Imamo čemu da se nadamo

Edmir Škorić

Press konferencija povodom kvalifikacione utakmice U-21 selekcija BiH - Engleska održana je danas u hotelu Park u Vogošći, a predstavnicima medija su se obratili selektor Darko Nestorović, kapiten Kenan Pirić i igrač sredine terena Marin Popović.

"Dolazi nam selekcija Engleske koja je favorit u grupi i veoma jaka ekipa. Ipak, ako ponovimo igru iz prošlog meča sa Švajcarskom imamo čemu da se nadamo. Nismo imali sreće u tom susretu, promašili smo svoje prilike, a protivnik nije. Nadam se da će igrači ponoviti takav pristup, ali da ćemo imati više sreće. Spisak nismo mijenjali, samo će nam nedostajati Amir Hadžiahmetović koji je ustupljen juniorima", rekao je selektor Darko Nestoorović.

Golman Pirić je istakao pozitivnu atmosferu u ekipi: „Na svakom novom okupljanju atmosfera je sve bolja, kao i igra što se moglo vidjeti protiv Švicarske. Nadam se da ćemo odigrati kvalitetno i sa Engleskom i doći do povoljnijeg rezultata".

Marin Popović je izjavio:

"Engleska je favorit u ovim kvalifikacijama. Sastavljeni su od igrača koji igraju u jednoj od najboljih svjetskih liga i sugurno nam neće trebati veći motiv od toga. Pružićemo svoj maksimum.“

Susret BiH - Engleska biće odigran sutra u 13 sati na stadionu Koševo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije