Nestorović: Sarajevu smo poklonili tri gola
Velika serija Zvijezde 09 od pet uzastopnih pobjeda stala je danas na Koševu gdje je Sarajevo ipak bilo prejako

Trener FK Zvijezda 09

Nestorović: Sarajevu smo poklonili tri gola

M. Šljivak

Zvijezda 09 je poražena na Koševu od ekipe Sarajeva sa 3:1.

Tako je stala serija tima iz Stanišića od pet uzastopnih pobjeda, a komentar na utakmicu je nakon meča dao trener gostiju Darko Nestorović.

"Čestitam Sarajevu na jesenjem tituli. Danas su pokazali da su najbolji. Mi se okrećemo utakmicom sa Tuzla Cityjem, teška utakmica nas čeka", rekao je Nestorović, te je dodao:

"Poklonili smo im tri gola. Oni nisu zabili golove iz šansi iz kojih su trebali, a dali su nam golove iz naših grešaka", istakao je Nestorović.

Top Komentari

MLADOST
Poklonili smo im i mi šest, nismo namjerno, al' eto. Kakvo bolan poklanjanje, ljudi ove sezone razvaljuju i da su ti htjeli uvaliti još koji, ne bi bilo nikakvih problema, nego stali, kiša, rizik, može se neko povrijediti. Pruži ruku, priznaj poraz, nije sramota od boljeg izgubiti.
56 0
Edin Merlin
Priznaj poraz sportski mamlaze jedan,ako si pobjedio melju i neke nizerazredne ekipe ne znaci da ces i Sarajevo !
24 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi