5

Komentari (5)

MLADOST
Poklonili smo im i mi šest, nismo namjerno, al' eto. Kakvo bolan poklanjanje, ljudi ove sezone razvaljuju i da su ti htjeli uvaliti još koji, ne bi bilo nikakvih problema, nego stali, kiša, rizik, može se neko povrijediti. Pruži ruku, priznaj poraz, nije sramota od boljeg izgubiti.
Mr.Balboa
Sto si ti Edine tako los momak ba,jer evo pratim nigdje nisi nikada ostavio korektan komentar za Zeljeznicar,ali Allahami Velikog nevalja ti to,mrzis ba previse komsije tj nas navijace Zelje I nas klub,a reci dali si nasao igdje I jedan komentar moj na uvredu vaseg kluba,igraca,navijaca?A recu ti nebojim se zivog roba,jedino onome sto na sedzdu padam,a ti me pocinjes da ljutis I ako bih bio voljan da popijemo kafu ja I ti jeli moze?
Raikkonen
Bravo majstore svaka ti čast
Edin Merlin
Priznaj poraz sportski mamlaze jedan,ako si pobjedio melju i neke nizerazredne ekipe ne znaci da ces i Sarajevo !
vanja8
Pa priznao je poraz, rekao covjek" Pokazali su danas da su najbolji..."
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.