Nestvaran meč Villarreala i Barcelone!

Villarreal je na nevjerovatan način ostao bez pobjede

Nestvaran meč Villarreala i Barcelone!

S. Pašalić

Barcelona je u 30. kolu španske Primere stigla na gostovanje kod Villarreala i odigrala 4:4.

Trener Ernesto Valverde je odlučio ovu utakmicu početi bez nekoliko igrača iz prve postave, među kojima je bio i najbolji igrač Barcelone Lionel Messi.

Katalonci su odlično krenuli u meč i golom Coutinha u 12. minuti poveli sa 1:0. Samo četiri minute kasnije Malcom je povećao prednost Barcelone na 2:0 i izgledalo je da neće biti potrebe da Messi ulazi u igru.

Ipak, Villarreal je u 23. minuti golom Chukwueze smanjio na 2:1 i tim rezultatom se otišlo na odmor. U nastavku je uslijedio potpuni preokret Žute podmornice.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U 50. minuti Ekambi je postigao sjajan gol za 2:2, a već u 62. minuti je bilo 3:2 za Villarreal nakon što je Iborra postigao gol. Samo minutu prije toga Lionel Messi je ušao u igru u ekipi Barcelone.

Villarreal je u 80. minuti stigao i do četvrtog gola, a strijelac je ovaj put bio Carlos Bacca. U 91. minuti Lionel Messi je ponovo postigao fenomenalan gol iz slobodnog udarca. U 94. minuti Barcelona je stigla do 4:4, a strijelac je bio Luis Suarez.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

connans
Drago mi je samo zbog jedne stvari, gledao sam preko interneta utakmicu i prije nego sto je messi izveo slobodnjak neki engleski komentator koji favorizuje viljareal citav mec govori kako je nemoguce da barsa stigne i da je viljareal pobjedio,i onda se desi ovo sto se desilo,poenta je nikad ne podcjenjujte protivnika.
8 1
Zoilomas
Glupost odmara messija pa onda ne odmara, brca je smece bez njega u igri
7 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi