Nestvarne scene: Kako da ih iznevjerite nakon ovakvog ispraćaja?

Navijači napravili haos

Nestvarne scene: Kako da ih iznevjerite nakon ovakvog ispraćaja?

Midhat Šljivak

River Plate i Flamengo odlučit će u subotu o najboljem timu Južne Amerike.

Po prvi put bit će odigrana samo jedna finalna utakmica Copa Libertadores, a finale je na rasporedu u subotu u glavnom gradu Perua, Limi.

Flamengo će pokušati da skine s trona ekipu Rivera, koja je prošle sezone podigla trofej, a igrači su od strane navijača ispraćeni na fantastičan način.

Hiljade navijača brazilskog velikana okupilo se pred put svojih fudbalera u Limu i na zaista veličanstven način su ih pozdravili.

Finale Copa Libertadoresa se igra u subotu. River dakle brani naslov, a Flamengo je posljenji osvojio davne 1981. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi