Nestvarne scene nakon završetka meča između Mallorce i Deportiva, čak je i Nadal bio oduševljen

Veliko slavlje domaćih igrača i navijača

Nestvarne scene nakon završetka meča između Mallorce i Deportiva, čak je i Nadal bio oduševljen

S. Pašalić

Mallorca je večeras uspjela savladati Deportivo sa 3:0 u uzvratnoj utakmici doigravanja i tako izborila nastup u LaLigi.

Iako je Deportivo slavio u prvoj utakmici sa 2:0, Mallorca je golovima Ante Budimira u 21., Seville u 62. i Pratsa u 82. minuti napravila veliki podvig i nakon šest godina se vraća u najelitniji rang takmičenja u Španiji.

Nakon završetka meča uslijedilo je veliko slavlje igrača, ali i navijača Mallorce koji su utrčali na teren, a na tribinama je bio i španski teniser Rafael Nadal koji je također bio oduševljen sa onim što je vidio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi