Nestvarne scene sa La Bombonere su obišle svijet: Ovako nešto se rijetko viđa!
Najveći argentinski klubovi River Plate i Boca Juniors po prvi put se međusobno bore za titulu prvaka Južne Amerike (Foto: Boca Juniors)

Haos na treningu Boce

Nestvarne scene sa La Bombonere su obišle svijet: Ovako nešto se rijetko viđa!

Midhat Šljivak

Boca Juniors u subotu gostuje gradskom i najvećem rivalu River Plateu u uzvratnom meču finala Copa Libertadoresa.

Prvi meč ovih timova na La Bomboneri završen je bez pobjednika. Konačan rezultat je glasio 2:2, ali s obzirom na to da se u ovom takmičenju ne priznaje gol u gostima, River i Boca u subotu kreću od nule.

Posljednji trening pred gostovanje velikom rivalu privukao je čak 50.000 navijača Boce. Na tribinama je vladalo apsolutno ludilo, a slike sa ispunjene La Bombonere su obišle svijet.

Jedan od navijača je čak pokušao da uđe na teren. Policija je potom žestoko reagovala, a u sve se uključila legenda Boce Carlos Tevez. Dotrčao je i zagrlio navijača, te mu je poklonio trenerku.

Prava ludnica događala se sinoć na legendarnom stadionu i sigurno je da svi ljubitelji fudbala širom svijeta jedva čekaju sutrašnje finale.

Spektakl je zagarantovan...

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
UBJEDLJIVO NAJVEĆA UTAKMICA NA SVIJETU! Kome nakon ovog nije jasno, nikad mu nece biti jasno! Na treningu krcat stadion, halooo na treningu! Aj, ne mogu dočekati subotu nikako!!! Kao da je finale SP!!!
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi