Nesuđeni prvotimac Arsenala pronašao novi klub

Jan Toral novi igrač Hull Cityja

Nesuđeni prvotimac Arsenala pronašao novi klub

E. Ganibegović

Engleski mediji prenose kako je veznjak Arsenala, Jan Toral napustio redove Topnika i potpisao sa Hull City.

Toral je dres Topnika nosio od 2011. godine, međutim priliku da pokaže svoj cijeli potencijal nije dobio, iako je važio za velikog talenta, a u ekipu iz sjevernog Londona je stigao iz Barcelone. 

Za prvi tim Arsenala nije upisao niti jedan zvaničan nastup, pa se definitivno odlučio promijeniti sredinu, iako je i prije često odlazio na posudbe.

Na adresu Topnika je stigla ponuda Hull Cityja od 3 miliona eura, pa je Wenger odlučio pustiti Torala da pronađe sreću u drugom klubu. 

Ovaj 22-godišnji veznjak je potpisao za Hull City, u kojem će provesti naredne tri godine, sa opcijom još jedne godine, te bi tako mogao provesti četiri godine u novom klubu.  

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije