Nesuđeni reprezentativac BiH ima novi klub

Rijeka ga poslala na posudbu

Nesuđeni reprezentativac BiH ima novi klub

Nekada potencijalni reprezentativac BiH Mario Pavelić vratio se u Austriju.

Fudbaler čiji su roditelji porijeklom iz Sarajeva je preko Rapida došao do Rijeke, ali kako na Rujevici nije u prvom planu trenera Simona Rožmana, poslan je na novu posudbu.

Austrijski mediji su prenijeli da će 26-godišnji Pavlović u nastavku sezone ponovo igrati u tamošnjoj Bundesligi, tačnije u dresu Admire Wacker, koja ga je već predstavila kao pojačanje.

"Mario je igrač s velikim iskustvom i vrhunskim mentalitetom. To će nam biti od koristi u drugom dijelu sezone", rekao je, između ostalog, menadžer Admire Wacker Amir Shapourzadeh.

Kao reprezentativac BiH Pavelić se pominjao u eri Mehmeda Baždarevića. S njim su obavljeni konkretni razgovori, ali ovaj defanzivac na kraju je odbio poziv iz razloga što se nije želio odreći državljanstva Austrije, baš kao ni Emir Dilaver iz Dinama.

Top Komentari

pero98
Pa sta ce nam on kad imamo Tomecaka i Raspopovica koji su super igraci.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi