Nesuđeni trener Željezničara preuzeo kiparski Apollon

Doveden da vrati klub na tron

Nesuđeni trener Željezničara preuzeo kiparski Apollon

Teme:

Ivan Vukomanović, koji je u prošlosti bio blizu klupe FK Željezničar, nakon dvije godine pauze našao je novi posao.

Jedan od najperspektivnijih srbijanskih trenera posljednji angažman je imao u Slovačkoj gdje je vodeći Slovan osvojio i Kup, a iako se od tada povezivao s nekoliko klubova, sve dosad je bio bez angažmana.

Ponuda koju je poslao kiparski Apollon po Vukomanovića je na kraju bila najprimamljivija, kako s finansijske strane tako i glede samih ciljeva koje klub iz Limassola ima, a ugovor je potpisao na dvije godine.

Na predstavljanju pred novinarima Vukomanović je otkrio kako je prije dolaska na Kipar umalo završio u Saudijskoj Arabiji, ali da je u posljednjem trenutku odlučio da ne preuzme Al-Faysaly.

Sa Željezničarom ovaj stručnjak se, podsjetimo, povezivao 2016. godine. Uprava kluba na kraju se odlučila za Miloša Kostića, što se, ipak, nije ispostavilo kao najbolji potez.

Top Komentari

VelaHavle
E cuj da ga vrati na tron, nikad tamo ni nisu bili... APOEL sila
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi