Nesvakidašnja situacija: Iz uprave SMS porukom tražili da Đukić napravi izmjenu
(Foto: Telegraf.rs)

Bili zgroženi desnim bekom

Nesvakidašnja situacija: Iz uprave SMS porukom tražili da Đukić napravi izmjenu

Trener Partizana Miroslav Đukić susreo se sa nesvakidašnjom sistuacijom. Partizan ovog proljeća ne pruža kvalitetne partije, a mediji u Srbiji tvrde da je potpuno izgubio kompas.

Telegraf piše da su čelnici kluba bili zabrinuti zbog bruke koja ih je snašla na Banovom Brdu protiv Čukaričkog te da su u jednom trenutku bolje videli dešavanja na terenu od samog šefa stručnog štaba. Pokušali su da mu sugerišu na neke fudbalere koji su bili ispod očekivanja.

Naime, u poluvremenu utakmice, iz VIP lože stadiona Čukaričkog poslata je poruka ka sekretaru stručnog štaba crno-bijelih Milanu Milijašu, koju je trebalo da prenese pomoćnom treneru Goranu Panduroviću, a on, po komandnoj odgovornosti – Đukiću.

Ona je otprilike glasila da pod hitno mora da se zameni bek Miroslav Vulićević, koga su na desnoj strani terena fudbaleri Čukaričkog prosto nadigrali i odakle je Partizan tokom cijelog meča ugrožen nebrojeno puta.

Sugestija nije prošla kod trenera, iako je zapaženje čelnika bilo sasvim na mjestu, pa su crno-beli u nastavku primili još dva gola i ugrozili mogućnost da osvoje bar utješni pehar, pošto su šampionski odavno prokockali, piše Telegraf.

Upitan poslije utakmice, od strane sportskog direktora Ivice Ilieva, zašto nije promijenio nešto u sastavu, Đukić je obrazložio da je Vulićević suviše iskusan igrač da bi se na taj način ponio prema njemu, narušio njegov ugled zamjenika kapitena i izgubio ga za budućnost.

O drami na Banovom Brdu je posvedočio i novinar i urednik TV Partizan Željko Pantić, koji je u jednom od postova na svom kanalu upravo opisao ove događaje.

"Bio sam sa svima iz Uprave poslije utakmice i svi su, kao i svi normalni navijači, bili šokirani igrom odbrane, kiksevima najiskusnijih fudbalera I nikome nije bilo jasno zašto Đukić u poluvremenu nije izvršio neku izmjenu i spasio Vulićevića sramoćenja. Kada je Iliev pitao što ga nisu sklonili na poluvremenu, rekli su mu da nisu htjeli da izgube Vulićevića, da mu naruše autoritet kapitena."

Oslabljeni Čukarički je jednom nogom u finalu Kupa poslije pobjede 4:2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi