Nesvakidašnji potez navijača u Armeniji pred gostovanje FK Sarajevo

U srijedu će biti vatreno

Nesvakidašnji potez navijača u Armeniji pred gostovanje FK Sarajevo

Samir Mlaćo

Naredne srijede FK Sarajevo će u okviru prvog kola kvalifikacija Evropske lige u goste Banantsu, predstavniku Armenije. 

Izabranici Husrefa Musemića na pripremama u Sloveniji su bili sjajni, te je tako i porastao optimizam navijača bordo kluba. Sarajevo je svakako favorit u ovom meču, ali sigurno je da našem predstavniku neće biti nimalo lako.

Najavljeno je da će u Armeniji za vrijeme utakmice vladati tropske vrućine, a domaćini se nadaju i velikoj podršci navijača. Naime, dolazak su najavili i članovi grupe Crveni Orlovi koji bodre nogometnu reprezentaciju Armenije.

Oni su na svojoj stranici istakli da će bodriti sve predstavnike Armenije u Evropi, te će se tako pojaviti i na meču protiv FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Pozivamo sve ljubitelje fudbala da nam se pridruže na stadionu i da zajedno podržimo fudbalske klubove i uveličamo ime i ugled naše zemlje", stoji na facebook stranici ove navijačke grupe.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ratip irats
O kakvim sve glupostima vi necete pisati. Samo da se pise.
5 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti