Neuer je učinio da se Haaland osjeća us*ano, priznao je to nakon utakmice

Nijemac je sjajan

Neuer je učinio da se Haaland osjeća us*ano, priznao je to nakon utakmice

A. Čaušević

Odličan meč njemačkog Superkupa odigrali su Bayern i Borussija Dortmund. U meču sa pet golova pobjedu i novi trofej odnijeli su Bavarci rezultatom 3:2.

Erling Haaland je uspio matirati Manuela Neuera u uvodnim minutama drugog poluvremena i izjednačiti na 2:2, ali nekoliko minuta kasnije sjajni Nijemac se revanširao.

Norvežanin je izašao sam pred golmana Bayerna koji je ostao na nogama, čekao je potez mladog napadača i odlično odbranio.

Poslije utakmice Haaland je kazao da se osjeća us*ano jer većina golmana uradi isto u ovakvim situacijama, ali ne Neuer.

"Trebao sam postići još jedan gol. Osjećam se usrano. 97% golmana padnu i ja zabijem, ali ne ovaj tip", kazao je Haaland.

[twitter]https://twitter.com/TheBayernStand/status/1311603137489309696[/twitter]

Bayern je pobjednički gol postigao u finišu i to preko Joshue Kimmicha. Bavarcima je to bio čak peti trofej u 2020. godini.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

felix__27
Manu je Manu jarane zato je i dr od drugih golmana...
3 0
ArmiNN
Ovo je naslov jednog sportskog portala
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi