Neuer na operaciji

Uzbuna u Minhenu

Neuer na operaciji

Fantastični njemački golman se morao podvrgnuti operaciji stopala, iako se Bayernu približava meč četvrtfinala Lige prvaka protiv Real Madrida.

Do četvrtfinalnog susreta Bayerna i Reala ostalo je svega dvije sedmice, a prvi golman Bavaraca se morao podvrgnuti operaciji lijevog stopala, što je uzbunilo sve navijače njemačkog giganta.

Neuer nije bio na golu reprezentacije Njemačke na meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Azerbejdžana, kao ni na prijeteljskoj utakmici protiv Engleske.

Za sada se jedino zna da Neuer neće biti spreman za bundesligaške mečeve protiv Augsbruga i Hoffenheima, a ostaje da se vidi da li će se oporaviti na vrijeme za sudar sa Realom.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Manuel Neuer je podvrgnut operativnom zahvatu koji je prošao uspješno. Operacija je izvedena u srijedu navečer, nakon što je Neuer zadobio povredu lijevog stopala na treningu", oglasili su se iz Bayerna na zvaničnoj stranici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi