Neuer: Nema više izgovora za Bayern

Bavarci žele prekinuti dominaciju Dortmunda

Neuer: Nema više izgovora za Bayern

Uoči početka nove sezone u njemačkom fudbalskom prvenstvu u Bayernu su odlučni prekinuti dvogodišnju dominaciju Borussije Dortmund.

Uoči subotnjeg gostovanja kod Greuther Fürtha potvrdio je to i golman minhenskog kluba Manuel Neuer.

 

"Više ne smije biti izgovora. Od samoga početka želimo pokazati snagu. Naša je namjera ponovo biti broj jedan u Njemačkoj", rekao je čuvar mreže bavarskog velikana.

 

Prvi protivnik Bayernu u novoj sezoni bit će povratnik u elitni razred njemačkog fudbala, ekipa koja je prošle sezone osvojila drugu Bundesligu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

"Greuther Fürth se oslanja na želju, pristup i iznimnu fizičku pripremljenost. Napravit će sve što mogu da nam naštete", zaključio je na kraju razgovora Neuer.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.