Neuer održao press konferenciju i objavio važnu vijest: Moram vam nešto iskreno reći
Neuer je izjavio kako očekuje da će biti spreman za utakmicu protiv Leipziga

Golman Bayerna je objasnio neke stvari

Neuer održao press konferenciju i objavio važnu vijest: Moram vam nešto iskreno reći

S. Pašalić

Golman Bayerna Manuel Neuer je sve iznenadio kada je jučer najavio da će danas održati press konferenciju.

Nije uobičajena praksa da povrijeđeni igrači drže press konferenciju, a čak se spekulisalo da bi mogao najaviti kraj karijere.

Neuer se danas pojavio na press konferenciji, objasnio situaciju oko svoje povrede i najavio da bi se mogao vratiti do kraja sezone, te tako demantovao priče da bi mogao završiti karijeru.

"Teško je sada reći kada bih se mogao vratiti na gol, cilj je da se oporavim što prije, a mislim da je realno da budem spreman za utakmicu protiv Leipziga", započeo je Neuer.

"Zapravo moram reći da sam očekivao i nešto ranije desi ovakva povreda s obzirom da je riječ o mišiću koji je pod stalnim naprezanjima tako da je ovakvu vrstu povrede bilo normalno za očekivati"

"Moram vam nešto iskreno reći. Srećom radi se o povredi lista, a ne stopala tako da sam se nosio dobro sa situacijom jer mi je važno da budem i dalje uz tim"

"Ovo se moglo desiti i mladom igraču također. Ovo je novo iskustvo za mene tako da ćemo još govoriti o mojoj karijeri u kojoj i moje godine igraju bitnu ulogu", rekao je Neuer nakon što su ga upitali da li njegove godine imaju veze sa ovom povredom.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Neuer će prema onome što je rekao propusti utakmice protiv Werdera, Nurnberga i Hannovera, a trebao bi biti spreman za utakmicu protiv Leipziga koja se igra 11. maja.

Bayern i dalje vodi veliku bitku sa Borussijom Dortmund za naslov prvaka. Bavarci pet kola prije kraja imaju bod više od Milionera.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

forza_juve
I to vazna vijest??? Nabijem vas i njega na .i.
4 0
Mirko
Smješno je i žalosno čime se portali služe samo da bi zaradili koji klik vise.Bezobrazluk
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi