Neuer prvi krenuo u akciju i zaradio šamar?

Neuer prvi krenuo u akciju i zaradio šamar?

Osoba koja je ošamarila Manuela Neuera tokom slavlja na ulicama Gelsenkirchena nakon osvajanja DFB Pokala, poznata je 25-godišnjem golmanu.

Prije nego li je dobio šamar od navijača, Neuer ga je krenuo smirivati dlanom po licu. Golman Schalkea kaže kako to sve već duže vrijeme traje.

"Poznajem tu osobu. On je prijatelj mog prijatelja Nurlle s kojim sam igrao u mlađim kategorijama Schalkea, koji je poput mene golman. Na početku sam mu bio dobar, a posljednjih nekoliko sedmica odlazio je na treninge i vrijeđao me. Nisam to shvatao ozbiljno", rekao je Neuer.

"Odmah sam ga prepoznao. Bio je agresivan prema meni i žestoko me vrijeđao. Želio sam ga smiriti, pogladiti ga po licu i reći mu: 'Dečko, prestani sa glupostima. Sve je uredu, osvojili smo Kup i idemo slaviti'. Tada me uspio ošamariti".

Neuer se našao na meti navijača, jer nije želio potpisati novi ugovor, već preseliti u Bayern Munchen. Golman njemačke reprezntacije kaže kako je navijač koji ga je ošamario na treninzima pogrdno govorio i o Bavarcima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije