Neugodno iznenađenje za napadača Hajduka pred derbi s Dinamom

Na meti pljačkaša

Neugodno iznenađenje za napadača Hajduka pred derbi s Dinamom

Endin Čaušević

Fudbaleri Hajduka danas na Poljudu igraju veliki derbi protiv Dinama u okviru devetog kola HNL-a.

Hajduk nije baš najbolje počeo sezonu, ali su uspjeli vezati dvije pobjede, te u dobroj atmosferi dočekuju prvoplasirani Dinamo. Pred današnji meč veoma neugodno iznenađenje dočekalo je napadač splitkosg kluba Basselu Jradiju

Naime, on je prijavio krađu nakon što mu je provaljeno u stan. Tamošnji mediji prenose da su lopovi ukrali novac, odjeću i neke ostale stvari i oštetili ga za nekih 15 hiljada kuna.

Policija još uvijek nije utvrdila kako su lopovi ušli u stan, a navodno krađa se desila prošle sedmice. Jradi je u Hajduk došao ljetos iz Stromsgodseta i brzo se izborio za mjesto u prvom sastavu kluba s Poljuda.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi