Neviđena glupost Lautara Martineza

Argentinac isključen

Neviđena glupost Lautara Martineza

Midhat Šljivak

Napadač Intera Lautaro Martinez isključen je u finišu meča protiv Cagliarija.

Argentinac je žestoko protestovao zbog jedne od odluka sudije Gianluce Manganiella i dobio je žuti karton.

Umjesto da se smiri nastavio je da priča. To ga je koštalo veoma skupo, sudija mu je pokazao crveni karton i sigurno da ga sada čeka žestoka kazna.

Ovako je to izgledalo.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zaštita Identiteta
Šta se ima smirivati, opljačkan životom... trebao ga je još nogom poljubiti preko usta, svakako ide u barcelonu iduće sedmice
3 0
Mele
Bez obzira na greske od sudije, nije tebao ovako postupiti, udarilo mu u glavu i hoce kod lessija da ide jer ga je on preporucio klubu..
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi