Neville nabrojao 14 fudbalera boljih od Salaha, pa doživio poniženje
Foto: EPA

Poznati voditelj uništio bivšeg igrača Uniteda

Neville nabrojao 14 fudbalera boljih od Salaha, pa doživio poniženje

M. Šljivak

Nekadašnji fudbaler Manchester Uniteda Gary Neville nije veliki ljubitelj igrača Liverpoola Mohameda Salaha.

Nakon što je poznati navijač Arsenala, TV voditelj Piers Morgan izjavio da je Salah najbolji igrač koji se pojavio u ligi od Thierryja Henryja, Neville je reagovao i počeo je nabrajati fudbalere koji su bolji od Egipćanina.

"Nije ni među 10 najboljih od Henryja. Odličan je, ali to je smiješno. Ronaldo, Hazard, De Bruyne, Silva, Yaya, Suarez, Aguero, Costa, Kompany, Van Persie, Kane, Tevez, Drogba, De Gea. Svi su oni bolji", napisao je Neville.

Nakon ovih riječi Morgan mu je žestoko odgovorio i doslovno je ponizio Nevillea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne znaš prepoznati igrača svjetske klase. Možeš li mi objasniti šta se desilo dok si trenirao Valenciju", upitao je Morgan Nevillea na što ovaj nije imao odgovor.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi