Nevjerovatna glupost golmana Slobode: Vukliš dobio crveni karton i ostavio saigrače na cjedilu

Sudija nije tolerisao prigovore

Nevjerovatna glupost golmana Slobode: Vukliš dobio crveni karton i ostavio saigrače na cjedilu

Endin Čaušević

Fudbaleri Slobode igraju trenutno u gostima protiv Krupe meč 16. kola Premijer lige BiH.

U prvom poluvremenu nije bilo golova u Krupi, a uspavanka se nastavila i na početku drugog dijela. Ipak, u 54. minuti gosti su bili u velikom šoku kada je sudija pokazao drugi žuti, odnosno crveni karton golmanu Slobode Vuklišu.

Vukliš je prvi žuti karton dobio u prvih 45 minuta zbog prigovora, a veliku glupost golman Slobode je napravio na startu drugog dijela. On je ponovo nešto prigovarao sudiji koji to nije želio da toleriše, te mu je pokazao crveni karton i put ka svlačionici.

Zlatan Nalić je morao odmah da reaguje, a iz igre je morao izvesti Pršeša kako bi rezervni golman Čokorilo stao među stative tuzlanskog kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi