Nevjerovatne greške Donnarumme, tri gola za osam minuta Juventusa

Čini se da je sve gotovo

Nevjerovatne greške Donnarumme, tri gola za osam minuta Juventusa

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa i Milana trenutno igraju finale Kupa Italije na prepunom Olimpicu u Rimu.

Milan je veoma dobro parirao Staroj dami u prvom poluvremenu, ali je Juve za svega osam minuta u nastavku slomio otpor Rossonera. Prvo je u 56. minuti Benatia pogodio mrežu Milana nakon sjajne asistencije Miralema Pjanića iz kornera.

Samo pet minuta kasnije bilo je 2:0 za Juventus. Douglas Costa je šutirao sa dvadesetak metara, a nevjerovatnu grešku napravio je Gigi Donnarumma koji je želio uhvatiti loptu, ali je onda završila i za njegovih leđa.

U 64. minuti ponovo je u centru pažnje bio golman Milana koji je napravio još jednu nevjerovatnu grešku, a svojim drugim golom na 3:0 povisio je Benatia.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mesa.Sabanadzovic
HAHAHAHAHAHA IDI MINI RAIOLI
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi