Nevjerovatne scene u Meksiku: Igrači Veracruza odbijali igrati, a Tigres im zabio tri gola

Nisu dobili platu nekoliko mjeseci

Nevjerovatne scene u Meksiku: Igrači Veracruza odbijali igrati, a Tigres im zabio tri gola

E. Čaušević
Teme:

Fudbaleri Tigresa sinoć su u gostima pobijedili Veracruz sa 3:1, ali je meč obilježila nevjerovatna scena sa samog početka.

Naime, u prvoj minuti utakmice fudbal se uopšte nije igrao jer su obje ekipe iz protesta samo stajale na terenu. Igrači Veracruza i Tigresa na taj način su iskazali protest zbog toga što im već neko vrijeme kasne plate.

Ipak, onda se desila nevjerovatna scena. Fudbaleri Veracruza su odbijali da igraju nekoliko minuta, ali to nisu uradili fudbaleri Tigresa koji su im u svega nekoliko minuta dali dva gola.

Igrači Veracruza nisu očekivali da će im to Tigres uraditi jer su i oni u prvoj minuti bili dio protesta. Situacija u Veracruzu je dosta teža nego u Tigresu jer igrači ovog tima nisu primili platu čak nekoliko mjeseci.

Tigres je poveo u trećoj minuti golom Vargasa, a na 0:2 povisio je Gignac dvije minute kasnije. Gosti do trećeg gola dolaze već u osmoj minuti drugim golom Vargasa. Konačnih 1:3 u 90. minuti postavio je zaboravljenih Kazim-Richards.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi