Nevjerovatni Milan Đurić ponovo postigao pogodak

Bh. napadač u nikada boljoj formi

Nevjerovatni Milan Đurić ponovo postigao pogodak

Fudbaleri Salernitane i Livorna u ovim momentima na stadionu Arechi igraju susret 25. kola italijanske Serije B, a trenutno je poluvrijeme. 

Nakon prvih 45 minuta domaći vode sa 1:0, a strijelac je bio ko drugi nego bh. fudbaler Milan Đurić koji je na taj način nastavio nizati golove u dresu ovog italijanskog kluba.

Na posljednjih osam mečeva, računajući i ovaj, Đurić je postigao čak sedam pogodaka, a ima još jedno poluvrijeme kako bi dodatno poboljšao taj učinak.

Inače, danas je postigao pogodak već u 6. minuti susreta. Njegov tim se trenutno nalazi na 4. poziciji u Seriji B i ima veliku šansu da se domogne drugog mjesta i plasmana u najviši rang.

Top Komentari

Bhf111
Zasluzio je poziv
3 0
Milan Đurić zasluzuje poziv u BH reprezentaciju, Bajevic na njega ne smije zaboraviti, zbog Đurića navijam za Salernitana - Serija B i ulazak Salernitana u Seriju A.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi