Nevjerovatni Neuer po svom, Low ga zamijenio na poluvremenu

Nedostaje mu zabava na golu

Nevjerovatni Neuer po svom, Low ga zamijenio na poluvremenu

Jedan od najboljih golmana svijeta Manuel Neuer nedavno se uspješno oporavio od povrede zbog koje je pauzirao punih osam mjeseci.

Član Bayerna je bio povrijedio metatarzalnu kost u stopalu i bio je van stroja 259 dana, a njegov povratak među stative svakako predstavlja veliku vijest za branitelje naslova pred Mundijal. 

Neuer je i današnju utakmicu protiv Saudijske Arabije započeo od prve minute, međutim njegov nastup je završen već na poluvremenu, kada ga je zamijenio Ter Stegen.

Nije poznato je li Low samo želio da pruži šansu i Ter Stegenu ili ga je naljutio Neuerov potez iz 18. minute kada je iz čista mira 'u svom stilu' pomalo zakomplikovao izbacivanje lopte.

Očito je da Neueru nedostaje zabave na golu, ali i da ne može bez starih navika.

Top Komentari

Bego
Oj boze,pa ja sam mislio bog zna sta je bilo.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi