Fejzić sasvim otvoreno: Da možemo jedan drugog pogledati u oči...

Nada se ipak bodovima

Fejzić sasvim otvoreno: Da možemo jedan drugog pogledati u oči...

S. Mlaćo

Pred odlazak na zimsku pauzu nogometaši Tuzle City će još odmjeriti snage sa Borcem iz Banja Luke.

Taj meč se igra u nedjelju i nema sumnje da će biti uzbudljivo. Tuzlaci želi doći do bodova.

Medijima se danas pored trenera Bašića obratio i golman Nevres Fejzić.

"Ove sedmice smo više radili na psihološkom planu, da se dignemo. Težak period je iza nas. Želimo da u nedjelju izađemo i damo maksimum, te da saigrača pogledamo u oči. Ne želimo izdati jedan drugog", kazao je Fejzić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dotakao se i samog Borca, ali i padova u igri svog tima.

"Teška utakmica nas čeka. Oni su ozbiljna ekipa, u vrhu su tabele, a mi imamo problem kada povedemo utakmicu, a onda padnemo. Primimo pogodak i ne možemo se dići na tom psihološkom planu, kao da je kraj svijeta. Analizirali smo Borac, kao i nas. Nadam se da pozitivnom rezultatu, vidjeli smo njihove dobre i loše strane", dodao je Fejzić.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti