Nevrijeme otjeralo Široki iz Makarske
Katalinić: Nismo mogli ništa raditi

Vratija se Šime, di je bija...

Nevrijeme otjeralo Široki iz Makarske

Iako su u Makarsku otišli u nedjelju, a u ovom gradu na Jadranskom moru trebali ostati do naredne subote nogometaši Širokog Brijega iznenada su se vratili kući.

Razlog neplaniranog povratka u Široki Brijeg su loši vremenski uslovi, zbog kojih tim sa „Pecare“ nije imao optimalne uslove za treninge i odigravanje kontrolnih utakmica.

„Ništa nije sporno. Vratili smo se u Široki Brijeg, jer apsolutno ništa nismo mogli raditi zbog nevremena i kiše koja je stalno padala. U takvim uvjetima neko od igrača mogao nam se i povrijediti, pa se nismo htjeli izlagati bilo kojoj vrsti rizika. Ostatak priprema odradit ćemo u Širokom, a u narednim danima vidjeti i sa kojim protivnicima ćemo igrati prijateljske susrete“, istakao je Ivan Katalinić, trener Širokobriježana.  

Širokobriješki prvotimci danas poslijepodne po povratku iz Hrvatske trenirali su u svom Sportskom centru „Musa - Karačić“.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.