Newcastle kreće veoma ozbiljno: Ponuda za zvijezdu Barcelone je 55 miliona eura
Foto - EPA

Žele Ter Stegena

Newcastle kreće veoma ozbiljno: Ponuda za zvijezdu Barcelone je 55 miliona eura

M. Šljivak

Najbogatiji tim svijeta, engleski Newcastle, poslao je Barceloni ponudu za njemačkog golmana Marca-Andrea ter Stegena.

Kako navodi Sky Sport, rukovodstvo tima sa St. James Parka ponudilo je Barceloni 55 miliona eura za sjajnog golmana.

Sada se čeka odgovor Barcelone na ovu ponudu. Teško je očekivati da će se Katalonci riješiti svog prvog golmana, ali situacija je takva da im je svaki cent potreban.

Ter Stegen je u oktobru prošle godine produžio ugovor sa Barcelonom do 2025. godine, ali sigurno da će najbogatiji tim svijeta za njega spremiti ponudu koju će teško odbiti.

Marc-Andre ter Stegen je član katalonskog kluba od 2014. godine i za prethodnih sedam godina odigrao je 291 utakmicu.

Newcastle će sasvim sigurno biti veoma aktivan na tržištu već od januara. Mnogi fudbaleri se povezuju sa njima, a trenutno je ponuda otišla samo za Ter Stegena.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Svrake su odnedavno u vlasništvu arapskog investicionog fonda čiji su čelnici iz samog vrha Kraljevine Saudijske Arabije.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
Hahahah jedan od najbolji golmana na svijetu a daju 55 hahaha da njega nema u braci barca bi trenutno igrala drugu ligu, mislim iskljucivo bezobrazna ponuda i jedna bez smisla ali nazalost radi situacije u kojoj se nalaze, La prdonja ce i nju uzeti pod razumjevanje
3 3
user1606950187
ako Allison kosta 80mil ja msm ter stegen onda 100Mil To stoje Barcelonina obrana ovaka nije on kriv a kakvu obranu i aju ostali golmani??Oblak,Kurtoa,Noer ,Alison
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi