Newcastle pravi veliki problem Moussi Sissoku

Nakon finalne utakmice udvostručili njegovu cijenu

Newcastle pravi veliki problem Moussi Sissoku

Endin Čaušević

Selekcija Francuske sinoć nije uspjela u Parizu da dođe do svoje treće titule prvaka Evrope.

Francuska je u finalu Evropskog prvenstva poražena od selekcije Portugala nakon produžetaka. Ovaj poraz teško je pao Francuzima, ali ima i onih koji trljaju ruke zbog ove utakmice. Jedni od takvih su čelnici Newcastlea koji su oduševljeni partijom Mousse Sissoka.

Ovaj fudbaler sinoć je bio ponajbolji igrač na terenu. Poznato je da će Sissoko najvjerovatnije napustiti Newcastle ovog ljeta jer nema namjeru da igra u Championshipu. Interes je pokazalo dosta klubova, ali bi problem mogli napraviti čelnici kluba koji su skoro udvostručili njegovu cijenu nakon sinoćnje utakmice.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sissoko se nalazi na meti Arsenala, Tottenhama, Liverpoola i Borussije Dortmunda, ali će Francuz napustiti St. James Park samo u slučaju da dođe ponuda od 35 miliona eura. Ovaj 26-godišnji fudbaler s Newcastleom ima ugovor do ljeta 2019. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi