Newcastleov duo na Stamford Bridgeu?

Abramovič "otvara novčanik"

Newcastleov duo na Stamford Bridgeu?

M. Šljivak

Ekipa Chelseaja planira da u ljetnom prelaznom roku dovede dvojicu fudbalera Newcastlea, golmana Tima Krula i veznjaka Cheicka Tiotea.

Kako navode engleski mediji, vlasnik Plavaca Roman Abramovič već je spremio 30 miliona funti za ovaj dvojac, mada još nije upućena zvanična ponuda ekipi sa St. James Parka. 

 

Ovaj duo je bio u planovima i bivšeg trenera Chelasaja Andre Villas-Boasa, a očekuje se odgovor i Newcastlea na ove špekulacije od strane engleskih medija. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Oba ova fudbalera nedavno su produžila ugovore sa popularnim Svrakama, a očekuje se kako će Newcastle zahtijevati mnogo veću svotu od one koju su Plavci spremili.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.