Neymar: Bila bi mi čast igrati za Chelsea

Neymar: Bila bi mi čast igrati za Chelsea

Edmir Škorić

Mlada brazilska zvijezda Neymar ne krije mogućnost da na ljeto pojača redove engeskog Chelseaja, budući da ga londonski tim već neko vrijeme želi u svojim redovima.

Neymar smatra da je odlazak u Evropu nužan za razvoj njegove igračke karijere.

"Svakako bi mi bila čast igrati za Chelsea. Privlači me sve što mi oni imaju ponuditi. Oni imaju velike igrače, igraju u jakim takmičenjima, imaju jaku momčad i dopada mi se način na koji igraju", kazao je Neymar dodavši:

"No, sretan sam u Santosu. Ako odem iz Santosa to neće biti zbog toga što Santos nije dobro mjesto za igrača, nego zato što je Premier liga na jednoj većoj razini. Ovog ljeta nije bio pravi trenutak za moj odlazak, ali sljedeće godine ću biti puno spremniji."

Navodno je Santos odbio 25 miliona eura koje je za ovog napdača ponudio engleski Chelsea. Neymara ugovor sa brazilskim klubom veže do ljeta 2015. godine.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti